Följ med på en exklusiv resa genom Spaniens kulinariska pärlor, i en liten grupp med max 25 personer för en mer personlig upplevelse! Vi börjar i gastronomins huvudstad, San Sebastián, där vi njuter av stadens utsökta mat och eleganta atmosfär. Därefter utforskar vi Bilbaos rika konstscen innan vi färdas genom det frodiga Kantabrien till Galicien, där vi förförs av regionens fantastiska viner och matupplevelser. Resan avslutas i den historiska pilgrimsstaden Santiago de Compostela – en perfekt avslutning på denna smakresa genom Spaniens unika kulturer!
Programmet i korthet
Dag 1: Flyg till Bilbao och ankomst San Sebastián. (M)
Dag 2: Vinbodega för provsmak. Stadspromenad Getaria & San Sebastián. (F,L)
Dag 3: Stadspromenad Bilbao. Besök Guggenheim-museet. (F,L)
Dag 4: Båttur till Santanderbukten. Santillana del Mar. (F,L)
Dag 5: Utflykt Picos de Europa. Besök i Covadonga. Katedralen i Léon. (F,L)
Dag 6: Vinprovning. O Cebreiro med kyrkbesök. Santiago de Compostela. (F,L,M)
Dag 7: Stadspromenad i Santiago de Compostela. Pilgrimsmässa. (F,M)
Dag 8: Flyg hem från Porto. (F)
F=Frukost L=Lunch M=Middag